Walking dinner
Feestavondgerechtjes die vanaf buffet en vanuit buikplateaus geserveerd worden in thematische presentatievormen. Bekijk hieronder twee voorbeelden van onze walking dinners.
- Walking dinner herfst/winter
-
Op tafel plaatsen wij boerenbrood met fleur de sel boter en olijventapenade.
-
Daarnaast lopen wij de volgende gerechten uit:
Gekonfijte eendenbout met een truffelmayonaise en gefrituurde oesterzwam
–
Licht gebonden aardappelsoep met katenspek en een room van mosterd
–
Mousseline van zoete aardappel, gegrilde dorade en een rode bieten schuim
–
Zacht gegaarde hertenbout, taartje van rode kool, brunoise van knolselderij en een jus van zoethout
–
Lauwwarm appeltaartje met huisgemaakte boerenjongens en een lolly van kaneelroomijsVanaf € 54,00 per persoon
-
- Walking dinner live
-
Op de tafels plaatsen wij het volgende tafelgarnituur
Verschillende soorten olijven en krokante tempura nori chips met een dip van sojamayonaiseOnderstaand fingerfood bieden wij aan vanaf een plateau
Bloemkool uit de kidde met gedroogde serranoham geserveerd in een bloempotje
Hoorntje gevuld met crème van gezoete aardappel en krokante uitje
Mille feuille met geroosterde groenten en geitenkaasOnderstaande amuselolly’s worden gepresenteerd op een speciaal plateau
Lolly van honingtomaat en sesamzaad
Lolly van Black tiger garnaal en aioli
Lolly van geroosterd buikspek en sojagelLive bereid en geserveerd
Cappuccino van spliterwten met een crunch van roggebrood (winter/herfst)
Cappuccino van Hollandse asperges en brunoise van boerenham (lente/zomer)Vanaf het Feu serveren wij
Picanha met geroosterde oerwortelsUit onze Creuset pan serveren wij
Visstoofpotje met kruidenrijstAls zoete afsluiting presenteren wij op speciale wijze
Chocolademousse met chocoladekrullenVanaf €42,00 per persoon
-